Pagini

duminică, 26 octombrie 2014

Circul lu' Dracula ...Joc nou pe Facebook ...Politicieni si Vedete in rolurile principale ...

Rupe capul si/sau membrele vedetelor si politicienilor de pe la noi in acest nou joc gratuit pentru Facebook, Android si iOS.


Ai la dispozitie o multitudine de arme mai mult sau mai putin letale si cateva bonusuri bine alese pentru a scoate din victimele tale pana la ultimul banut. Vezi doar sa nu-l atingi pe Dracula ca ne suparam.

Poti alege din 6 moduri de joc diferite la sfarsitul carora poti posta scorurile online ca sa-ti oftici prietenii.

Daca de unul singur nu e destul de palpitant, joaca dueluri in modul split screen si arata-le adversarilor tai cine e adevaratul maestru al decapitarilor si dezmembrarilor.

Perfectioneaza-ti aptitudinile si castiga toate cele 100 de "realizari marete" (a.k.a. achievements) puse in joc.

Uite ce vei rata daca nu vei juca jocul asta:

➥ 15 personalitati de pe la noi pe care sa le dezintegrezi dupa preferinte
➥ 6 moduri diferite de joc : Clasic, Intens, Zen, Fotbalistul, Salvatorul si Huliganul
➥ posibilitatea de a alege intre 12 arme si 6 fundaluri diferite
➥ dueluri in mod split screen pentru 5 din cele 6 moduri de joc: Clasic, Intens, Zen, Fotbalistul si Huliganul
➥ 100 de realizari marete cu bonusuri de puncte pentru fiecare
➥ scoruri online pentru fiecare arma si mod de joc

Iti uram mult spor la capaceala!

P.S. Acest joc este o satira si trebuie tratat ca atare!

Sursa : www.circuludracula.ro

Generatia *Y* ...Vezi daca faci parte din ea ...

S-au născut între 1981 şi 2000. Au o perspectivă cu totul diferită faţă de lume şi viaţă, comparativ cu generaţiile anterioare – „baby boomers” (1946-1964) şi generaţia X (1965-1980). Tehnologia de ultimă oră nu le pune nicio problemă, dar au nevoie de feedback constant pentru propria dezvoltare. Preţuiesc timpul liber şi viaţa personală, dar îşi construiesc mai multe opţiuni de carieră în paralel pentru că sunt interesaţi de teme foarte diverse, care să le solicite creativitatea. Ce face specială generaţia Y? Care sunt caracteristicile ei definitorii? Raspunde la intrebari Elena Badea, Director de Marketing si Comunicare, EY Romania.


1. Au aşteptări de responsabilitate socială de la angajatori
Diferite studii globale arată că, până în anul 2025, 75% din forţa de muncă de la nivel global va fi alcătuită din membrii generaţiei Y, iar 15% dintre ei sunt deja la nivel managerial. De asemenea, mai mult de 92% dintre membrii generaţiei Y consideră că succesul în afaceri nu se măsoară doar prin profitul generat, ci şi prin implicarea socială a companiei. 


În România, un studiu similar arată că prestigiul companiei şi calitatea produselor şi serviciilor oferite de aceasta sunt aspecte importante pentru tinerii din generaţia Y. Astfel, 81% dintre respondenţi spun că bunul renume al companiei este un criteriu pentru selectarea viitorului loc de muncă, iar 94% dintre ei acordă aceeaşi importanţă impactului asupra mediului şi calităţii pe care o au produsele şi serviciile firmei la care sunt în proces de recrutare. Tot tinerii din generaţia Y spun că pe lângă responsabilitatea socială, inovaţia este un criteriu cu cote mari de relevanţă în alegerea unui loc de muncă. 


2. Au nevoie de mobilitatea pe care le-o oferă tehnologia şi mediul digital
Acelaşi studiu menţionat mai sus relevă faptul că în momentul alegerii unui loc de muncă, 68% dintre respondenţi, tineri din generaţia Y din România, spun că iau în considerare ca principal criteriu oportunităţile de dezvoltare personală şi evoluţie în carieră pe care acesta le oferă. Următorul criteriu menţionat este siguranţa locului de muncă (59%). 


Pe de altă parte, 69% dintre respondenţii unui alt studiu, realizat de această dată în S.U.A., consideră că nu este neapărat necesar să meargă la birou în fiecare zi pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu şi nu sunt interesaţi să lucreze aşa cum o fac părinţii lor, de la 9am la 5pm. Mobilitatea pe care le-o oferă accesul la tehnologie şi mediul digital, dublată de uşurinţa cu care accesează informaţiile în mediul online, le dă acestora posibilitatea de a-şi lua biroul cu ei în orice loc s-ar afla: acasă, la cafenea, în oraş, la sala de sport sau în parc.


La nivel global, se pare că tinerii generaţiei Y îşi schimbă locul de muncă în medie la 2 ani, faţă de cei din generaţia X, la care media este de 5 ani. Lucrează ca angajaţi, însă, pe termen lung, 62% sunt de părere că scopul lor este de a face bani pe cont propriu, ca antreprenori.


3. Sunt consumatori exigenţi
Deoarece au fost crescuţi de părinţi care le-au încurajat alegerile şi, de cele mai multe ori, le-au structurat educaţia, tinerii generaţiei Y îşi vor exprima fără ezitare opiniile. Accesul la internet şi la tehnologie le-a dat o percepţie mai fluidă asupra vieţii, mediul virtual fiind parte integrantă din “realitatea lor”. Ca nativi digitali, în general, nu au reţineri în a-şi exprima punctul de vedere cu privire la produse şi servicii în mediul online şi fac asta mai ales prin intermediul reţelelor de socializare.


Este de precizat că, tocmai felul lor specific de a reacţiona ca şi consumatori exigenţi, determină companiile să fie mai atente la relaţiile cu clienţii. Nu mai puţin de 42% dintre respondenţii la un studiu al companiei de cercetare de piaţă Nielsen, cu vârste între 18 şi 34 de ani, au spus că se aşteaptă ca firmele să răspundă într-un interval de timp de maximum 12 ore la reclamaţiile făcute de ei prin canalele de social media. Ca urmare, firmele încearcă să îi mulţumească pe tinerii generaţiei Y înainte ca plângerile lor să devină virale, fapt ce le conferă multă putere în calitate de  consumatori.


4. Au o misiune de viaţă prin care vor să facă diferenţa
O cercetare privind generaţia Y realizată în S.U.A. de Bentley University Center a indicat că pentru 84% dintre participanţi, mai importantă decât recunoaşterea profesională este posibilitatea ca prin aportul lor să aducă o contribuţie pozitivă în comunitate.
Mulţi dintre ei, pasionaţi de cauzele sociale, îşi dedică timpul liber voluntariatului. Alţii sunt implicaţi în proiecte personale prin care îşi exprimă creativitatea, fiind sprijiniţi de numeroase aplicaţii tehologice care au liberalizat accesul digital la creaţie în muzică, fotografie, film, arte plastice (aici, un exemplu, de ultimă oră este tehnologia imprimării 3-D).


Fiecare generaţie are experienţele ei specifice care îi modeleză preferinţele, aspiraţiile, credinţele şi atitudinea faţă de muncă. Tinerii generaţiei Y şi-au făcut intrarea cu dreptul în mediul de afaceri şi în plan social, aducând cu ei atât un nou set de provocări pentru lideri, cât şi valori care decurg din expunerea lor la intercontectarea pe care o prilejuieşte tehnologia.

miercuri, 8 octombrie 2014

Testamentul lui Petru cel Mare ... Planul lui Putin !?

                            TESTAMENTUL ȚARULUI PETRU CEL MARE

 

„In numele prea sfintei şi nedespărţitei Treimi, Noi Petru I-ul, tuturor descendenţilor şi succesorilor şi guvernului naţiei  rossieneşti:

 

Marele Dumnezeu de la care ţinem existenţa noastră şi Coroana noastră, luminîndu-ne cu lumina sa şi sprijinindu-ne cu sprijinul său, îmi îngădui a privi poporul rus ca un popor chemat în viitor la dominaţia generală a Europei.

 

Întemeiez această cugetare a mea pe aceea că naţiunile Europei au ajuns, în mare parte, într-o bătrîneţe vecină cu pieirea spre care merg cu paşi mari; trebuie ca ele să fie lesne şi sigur cucerite de către un popor tînăr şi nou, cînd acesta va fi atins toată forţa şi creşterea sa.

 

Privesc dar invaziunea ţărilor Occidentului şi Orientului de către Nord ca o misiune periodică decretată în cugetele Providenţei care tot astfel a regenerat poporul roman prin invaziunea barbarilor.

 

Emigrările oamenilor polari sînt ca fluxul Nilului care, în toate epocile, îngraşă cu mîlul său ţările slăbite ale Egiptului.

 

Am găsit Rusia gîrlă şi o las râu; urmaşii mei vor face din ea o mare întinsă, destinată a face roditoare Europa sărăcită, şi undele ei se vor revărsa peste toate stăvilarele ce nişte mîini slăbănoage ar putea să-i aşeze în cale, şi descendenţii mei ştiu să-i dirijeze cursul; pentru aceea eu le las învăţămintele următoare pe care le recomand atenţiunii şi observaţiilor lor statornice.

 

- De a întreţine naţiunea rusă într-o stare de război permanent, a ţine soldatul rus în necontenit război, a nu-l lăsa să se repauseze decît pentru îmbunătăţirea finanţelor statului; a reforma armatele, a alege momentele oportune pentru atac.

A face astfel ca pacea să servească războiului şi războiul păcii, în interesul măririi şi prosperităţii crescînde a Rusiei.

 

– A chema prin toate mijloacele posibile, de la popoarele instruite ale Europei, căpitani în timp de război şi savanţi în timp de pace, pentru a face să profite naţiunea rusă de foloasele celorlalte ţări, fără a face să le piardă pe ale ei proprii.

 

– A lua parte în orice ocaziune la afacerile şi certele Europei şi mai ales ale Germaniei care, fiind mai apropiată de noi, ne interesează de-a dreptul.

 

– A diviza Polonia întreţinînd tulburări şi gelozii continue; a interesa pe puternici cu preţul aurului, a influenţa dietele, a le corupe spre a avea o acţiune în alegerea regilor, a numi partizani şi a-i proteja, a face să intre trupele moscovite şi a le ţine în ţări străine pînă ce va veni ocaziunea pentru ca să rămînă acolo pentru totdeauna.

Dacă puterile vecine se opun, a le potoli momentan îmbucăţind din ţară pînă se va putea lua tot ce este de luat.

 

– A lua de la Suedia cît se va putea mai mult şi a face să fim atacaţi de ea pentru a avea un pretext de a o subjuga.

Pentru aceasta, trebuie izolată Danemarca de Suedia şi a întreţine rivalitatea lor.

 

– A lua totdeauna pe soţiile principilor ruşi dintre principesele Germaniei, pentru a înmulţi alianţele ca familii, a apropia interesele şi a uni Germania cauzei noastre  sporindu-ne influenţa.

 

– A căuta de preferinţă alianţa Engliterei pentru comerţul nostru cu o putere care are mai multă trebuinţă de noi pentru marina sa şi care poate fi mai folositoare dezvoltării marinei noastre.

 

- A da în schimb lemnul nostru şi alte produse contra aurului ei şi a stabili între neguţătorii, mateloţii lor şi ai noştri raporturi continue care să-i formeze pe ai noştri în marină şi comerţ.

 

– A se întinde neîncetat către Nord, în lungul Balticei, precum şi spre Sud, în lungul Mării Negre.

 

– A se apropia pe cît este posibil de Constantinopol şi Indii.

Cel ce va domni peste aceste ţinuturi va fi adevăratul suveran al lumii. Prin urmare, a provoca războaie continue atît turcului cît şi Persiei. A aşeza şantiere pe Marea Neagră, a se face stăpînă din ce în ce mai mult peste această mare, precum şi peste Baltica, punct îndoit şi necesar la reuşita proiectului;

 

- A grăbi decadenţa Persiei; a pătrunde pînă la Golful Persic; a stabili dacă este posibil, prin Siria, vechiul comerţ al Orientului şi a înainta pînă la Indii, care sînt antrepozitul  lumii. Odată ajunşi acolo, n-am avea nevoie de aurul Engliterei.

 

– A se căuta şi a întreţine cu grijă alianţa Austriei, a sprijini în aparenţă ideile sale de domnie suitoare asupra Germaniei şi a provoca împotriva ei şi pe sub mînă gelozia prinţilor.

 

- A face să se ceară ajutoarele Rusiei de către unii, ca şi de către ceilalţi şi a impune asupra acestor ţări un fel de protecţiune care să prepare domnia viitoare.

 

– A se interesa Casa Austriei, ca să gonească pe turc din Europa, şi a neutraliza geloziile sale din timpul cuceririi Constantinopolei, provocînd un război cu vechile state ale Europei, sau dîndu-i o porţiune din cucerire care i se va lua înapoi mai tîrziu.

 

– A se întruni împrejur toţi grecii dezbinaţi sau schismatici, care sînt răspîndiţi în Ungaria sau Polonia, a-i centraliza, a-i sprijini şi a stabili dinainte o predominare universală printr-un fel de autoritate şi de supremaţie sacerdotală; vom avea atîţia prieteni printre fiecare din inamicii noştri.

 

– Suedia dezmembrată. Persia învinsă. Polonia subjugată. Turcia cucerită. Armatele noastre reîntrunite. Marea Neagră şi Baltica păzite de corăbiele noastre. Trebuie deocamdată a propune separat şi foarte secret Curţii din Versailles, pe urmă Curţii Vienei de a împărţi cu ele imperiul universului.

Dacă una din doua acceptă, ceea ce este nelipsit dacă vom flata ambiţia şi amorul lor propriu, a se servi de una pentru a sfarîma pe cealaltă, angajînd cu dînsa pe rînd o luptă care nu va fi îndoielnică, Rusia posedînd pentru ea tot Orientul şi o mare parte a Europei.

 

– Dacă, ceea ce nu e probabil, fiecare din ele ar refuza oferta Rusiei, trebuie a le crea certuri şi a face să se ruineze una pentru alta.

Atunci, profitînd de un moment decisiv, Rusia ar tăbărî trupele sale concentrate mai dinainte asupra Germaniei. În acelaşi timp, două flote considerabile ar pleca una din Azov şi cealaltă din portul Arhanghelsk încărcate cu trupe asiatice, sub convoiul flotei armate ale Mării Negre, ale Balticei.

Înaintînd prin Mediterană şi prin Ocean, ele ar inunda Franţa de o parte şi Germania de altă parte şi aceste două ţinuturi biruite, restul Europei ar trece lesne sub noi, fără a mai da o lovitură de puşcă.

Astfel se poate şi trebuie să fie supusă Evropa.”




sâmbătă, 4 octombrie 2014

Ponta a pierdut Jud Valcea ... Autostrada Pitesti-Sibiu transformata in Drum Express

Se pare ca gogosile electorale incep sa se desumfle si cum minciuna are picioare scurte iata ca s-a aflat si noul Master Plan de Transport trimis "pe tacute" la Bruxelles ...



Dupa cum se poate observa (foto) speranta valcenilor precum si a celor de la Group Renault(Dacia Pitesti) a fost spulberata. Autostrada promisa de V. Ponta si prietenul sau Dan Sova a fost transformata in Drum Express.


Informatiile provin de pe forumul construim-romania.ro unde acest subiect s-a dezbatut  cu o vadita indignare.


 Observ ca Viorel este incapabil ...Cred ca "sasul" va fi mult mai interesat de o autostrada pe Valea Oltului ... Sibiu-Valcea-Pitesti -Bucuresti(Cotroceni) ...cred ca intelegeti si dv ..